sobota 4. února 2017

PSTRUH SE ŠPENÁTEM, PARMAZÁNEM A MANDLEMI

Rybičky my prostě milujeme ♥♥♥ 
A tahle kombinace určitě stojí za vyzkoušení.



Suroviny na rybu:

  • pstruh (vykostěný filet s kůží)
  • drcený kmín
  • olivový olej, máslo


Suroviny na špenát:

  • špenát ( čerstvý baby nebo sekaný mražený)
  • parmazán
  • mandlové lupínky
  • česnek




Příprava:


   Rybu omyjeme, osušíme a pokmínujeme.
   
   Pokud máme čerstvý špenát tak ho nakrájíme na menší kousky a mírně ho podusíme. Pokud máme mražený tak ho necháme rozmrazit a vyvaříme z něj přebytečnou vodu. Necháme vychladnout.
   Poté přidáme česnek dle chuti a na kostičky nakrájený parmazán. 
   
   Na filet rozprostřeme špenátovou směs, posypeme mandlovými lupínky a dáme péci do trouby vyhřáté na 180 °C asi na 30 minut.


   Jako příloha se hodí například bramborová kaše.





Vhodnost: od 1 roku




Žádné komentáře:

Okomentovat