PSTRUH SE ŠPENÁTEM, PARMAZÁNEM A MANDLEMI
Rybičky my prostě milujeme ♥♥♥
A tahle kombinace určitě stojí za vyzkoušení.
A tahle kombinace určitě stojí za vyzkoušení.
Suroviny na rybu:
- pstruh (vykostěný filet s kůží)
- drcený kmín
- olivový olej, máslo
Suroviny na špenát:
- špenát ( čerstvý baby nebo sekaný mražený)
- parmazán
- mandlové lupínky
- česnek
Příprava:
Rybu omyjeme, osušíme a pokmínujeme.
Pokud máme čerstvý špenát tak ho nakrájíme na menší kousky a mírně ho podusíme. Pokud máme mražený tak ho necháme rozmrazit a vyvaříme z něj přebytečnou vodu. Necháme vychladnout.
Poté přidáme česnek dle chuti a na kostičky nakrájený parmazán.
Na filet rozprostřeme špenátovou směs, posypeme mandlovými lupínky a dáme péci do trouby vyhřáté na 180 °C asi na 30 minut.
Jako příloha se hodí například bramborová kaše.
Vhodnost: od 1 roku
Žádné komentáře:
Okomentovat